Via hubs

Amsterdam

Hulshoff is een Amsterdamse dienstverlener, maatschappelijk verbonden met de regio. Voor logistieke dienstverlening en hub faciliteiten beschikt Hulshoff over een nieuw en modern logistiek centrum, strategisch gelegen aan de rand van Amsterdam (A5). Er liggen 3.100 Zonnepanelen op het dak en de opgewekte zonnestroom wordt opgeslagen in (hergebruikte) batterijen met een totale capaciteit van 1000 kWh. Daarnaast is er een slimme laadinfrastructuur: drie snelladers voor onze elektrische vrachtwagens en zeven laadpalen. Hiermee is Hulshoff 100% CO2 neutraal, volledig energie zelfvoorzienend en uitstekend voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Onze jarenlange ervaring als ‘logistieke hub’ heeft geleid tot een ideale dienstverlening met oog voor de klant, de leveranciers en de omgeving.

Den Haag

Hubbel gelooft dat de first- en lastmile in de stad anders kan en moet; slimmer en groener. En dat is wat we doen: stadslogistiek slimmer en groener maken, iedere dag weer. Altijd 100% Zero Emissie en zo slim als mogelijk is. Slim betekent voor ons met zo min mogelijk kilometers en zo min mogelijk lege ruimte goederen vervoeren in de stad. Ons doel is om daarmee de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid van de stad te verbeteren. HubHoi!

Haarlem

Gemeente Haarlem wil het aantal logistieke voertuigbewegingen verminderen en duurzame stadslogistiek stimuleren. Vanaf 1 januari 2025 mogen alle vracht- en bestelwagens alleen zonder uitstoot in de nul-emissiezone rijden. Daarom zijn Gemeente Haarlem en Spaarnelanden begin 2022, als onderdeel van een haalbaarheidsonderzoek, een Goederenhub gestart om facilitaire goederen die dagelijks naar de stad gaan, gebundeld en C02-vrij te vervoeren. Deelnemers krijgen hun goederen in één keer, gebundeld geleverd met elektrisch vervoer. Dit bespaart tijd, geld en onnodig vrachtverkeer in de drukke binnenstad en draagt bij aan de veiligheid en leefbaarheid. Dit gebeurt nu al bij meer dan 14 locaties in de binnenstad. Retourlogistiek en voorraadbeheer behoren ook tot de mogelijkheden.

Hengelo – Enschede – Almelo

CLK dienstverlening verzorgt voor de steden in Twente de last-mile distributie. Met de locatie in Hengelo ligt CLK mooi centraal gelegen tussen Almelo en Enschede.

Hilversum

De Hillyhub – in oprichting – is een initiatief van winkeliers in het centrum en winkelgebied De Gijsbrecht in Hilversum. Inefficiënt laad- en losverkeer leidt tot overlast en verkeerschaos in hun winkelstraten. Zij zien in de Hillyhub een mogelijkheid om slimmer en schoner te distribueren, maar ook een servicepartner. De Hillyhub start in samenwerking met de sociale werkvoorziening en wil naast duurzame distributie ook een bijdrage leveren op het gebied van circulariteit, reststromen en diensten als opslag en ompakken/inpakken.

Eindhoven

Sinds de oprichting in 1998 is Efficient Logistics uitgegroeid tot “de” lokale partner in business met een wereldwijd dekkend systeem op logistiek gebied, waarbij onze kernwoorden flexibiliteit, klantvriendelijkheid en betrokkenheid zijn. Efficient Logistics is gevestigd in Best en wordt door diverse verladers en vervoerders gebruikt als hub voor vooral uitleveringen in Eindhoven. Onze klanten zijn vooral lokale bedrijven die hun zendingen overal ter wereld via de voordeligste weg maar ook volgens hun specifieke wensen bij hun klanten willen laten aanleveren. Ook verzorgen wij de opslag van goederen voor diverse lokale ondernemers die vanuit onze loods de bestellingen bij hun klanten aangeleverd willen hebben. Wij leveren dagelijks op maandag t/m zaterdag in Eindhoven, Best, Oirschot en Son & Breugel.

Leeuwarden

Sinds de oprichting in 1993 is FRL uitgegroeid tot een full-service, logistiek en bezorgbedrijf. Vanuit de Friese hoofdstad Leeuwarden werken we dagelijks met een team van ruim 80 collega’s en bezorgen we met ons uitgebreide wagenpark en fietskoeriers producten van bedrijven en organisaties wereldwijd. Bij FRL werken we samen met onze klanten, wij zijn het verlengstuk van hun organisatie. Klanten vertrouwen ons hun producten toe, deze verwerken wij met de grootste zorg en dit alles doen wij met veel energie.

Leiden

JBM Koeriers is van oorsprong een Leids bedrijf en wordt door meerdere partijen ingezet als hub voor de last-mile leveringen in de stad. Onder de klanten zijn verladers, transporteurs en retailketens maar ook lokale ondernemers die hun opslag uitbesteed hebben en dit tegelijk met de andere bestellingen geleverd willen hebben. We leveren standaard maandag t/m zaterdag in Leiden en de aangrenzende gemeenten. Op laten halen en aansluitend transport kan natuurlijk ook. Natuurlijk gaan we zo snel als technisch mogelijk over op elektrisch bezorgen. Ondertussen proberen we steeds meer te combineren om ook daarmee het leefklimaat in onze stad te verbeteren.

Maastricht – Heerlen – Sittard – Geleen

Goederenhubs Maastricht is logistieke partner voor vele ondernemers in Maastricht en omgeving. De primaire aandacht van Goederenhubs Maastricht is gericht op de stad Maastricht. Veel lokale opdrachtgevers maken gebruik van onze dienstverlening voor transport, particuliere bezorgingen, opslag, orderpicken en verkoopvoorbereiding van goederen zoals o.a. uitpakken, inboeken en beprijzen. Dit doen we voor zowel detailhandel en horeca gevestigd in de stad als ook voor hun leveranciers. Daarnaast is Goederenhubs Maastricht het ideale afleveradres voor verladers en vervoerders. Deze partijen hoeven door gebruik te maken van de hub alleen maar bij ons te stoppen en niet meer zelf de stad en regio in te trekken. We vervullen een hub functie die voor steeds meer partijen een belangrijk onderdeel van hun supply chain is geworden. We kunnen nu ambient en vers stromen verwerken.

Nijmegen – Arnhem

Op onze unieke locatie, meteen naast de 2e Waalbrug van Nijmegen, zijn we heel goed bereikbaar voor aanleverende transporteurs en pakketdiensten. Vanuit deze locatie rijden wij de gebundelde ritten naar Nijmegen en Arnhem. Wij kennen beide steden als geen ander en weten altijd een oplossing voor het uitleveren of ophalen van uw goederen. Zeker ook als straks de zero emissie logistiek zones (ZES) in Nijmegen en Arnhem worden ingevoerd. En de tijd gaat snel, het is 2025 voor je het weet. Dus van harte welkom om nu vast kennis te maken.

We rijden uiteraard zero emissie, maar ook nog eens volledig CO2 vrij. Onze voertuigen worden geladen met hernieuwbare stroom van de zonnepanelen en windmolens naast ons op het terrein.

Rotterdam

Al ruim dertig jaar verzorgt Roadrunner/Kappa Koeriers zendingen die tijdkritisch zijn of waarvan de opdrachtgever 100% leveringsbetrouwbaarheid verwacht. Daarnaast zijn we vanaf 2010 actief als stadsrand distributiepunt. Onder de vlag van Goederenhubs zijn we de ontvangende partij voor goederen met als eindbestemming het centrum en randgemeenten van Rotterdam. Deze goederen brengen wij gebundeld en met schone voertuigen de stad in. De klanten kunnen hun recyclebare verpakkingsmaterialen aan ons meegeven, zodat de retour kilometers niet met een leeg voertuig worden afgelegd.

Utrecht

Zero emissie zones, aslastbeperkingen, omleidingen, voetgangers, fietsers en files. Voor vervoerders is Utrecht een wereld vól obstakels. En voor de stad zijn al die verschillende vrachtwagens en bestelbussen van vervoerders juist weer hinderlijk. Hub Utrecht maakt een einde aan ieders frustratie. We ontvangen de leveringen vlak bij de snelweg, bundelen en bezorgen eens per dag zonder uitstoot aan de deur van de eindontvanger.

Gebruik voor algemene vragen ons contactformulier.

 

Heeft u echter een vraag voor een specifieke hub?

Dan kunt u het formulier hieronder gebruiken.

 

Met welke hub wilt u contact opnemen?

Naam(Vereist)
privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Translate »