Over Goederenhubs Nederland

Goederenhubs Nederland is specialist op gebundelde zero emissie stadslogistiek. Samen met de partnerhubs in de steden werkt Goederenhubs in opdracht van meerdere verladers en vervoerders op nationaal niveau. Zo lossen we als groep van ‘local hero hubs’ de uitdagingen van de stadslogistiek op. Elke hub zorgt in de eigen stad en/of regio voor gebundelde zero emissie levering of collectie van de goederen.

Goederenhubs is ontstaan uit de gedachte dat goederen moeten worden geleverd op het moment dat de inkoper ze ook wilt ontvangen en met de inzet van zo weinig mogelijk voertuig stops. Hoge service op het afleveradres, waar goed gezorgd wordt voor de ontvanger, geeft u als leverancier een tevreden afnemer. Daarmee versterkt u uw relatie met de klant. Wanneer we tegelijkertijd meerdere leveringen tegelijk afleveren gaat dit ook nog eens gepaard met lagere bezorgkosten.

De afgelopen jaren is dit uitgangspunt steeds verder uitgewerkt en geoptimaliseerd, waar inmiddels ook steeds meer partijen gebruik van maken.

Translate »